Galéria

Suzuki GSXR 750 állványon

Abroncs összeszerelése

Abroncs pasztázása

Hátsókerék javítás

Technikai háttér

Beissbarth Microtec 855 ADT - Centrirozó gép

Leírás:
Legújabb generációs, nagy pontosságú kiegyensúlyozó gép a német Beissbarth cég terméke. Automata súlyfelhelyezés, rövid mérési idő és 1 g-os pontosság jellemzi. Alkalmas statikus és dinamikus mérések elvégzésére egyaránt.Összesen 9 féle aluminium- és lemezfelni programot tartalmaz. Rejtett súlyelosztási eljárás alkalmazására is képes. Továbbá rendelkezik motorkerékpár-gumi kiegyensúlyozásra alkalmas HAWEKA készlettel is.


Paraméterek:
- Abroncs szélesség: 1" - 20"
- Abroncs átmérő: 10" - 24"
- Maximális kerékátmérő: 900 mm
- Maximális keréktömeg: 70 kg

Beissbarth Sensomat MS-63 - Gumiszerelő gép Techroller segédkerettel

Leírás:
Alkalmas személygépkocsik, motorkerékpárok és kisteher gépkocsik kerekeinek, valamint alacsony oldalfalú vagy defekttűrő abroncsok szerelésére egyaránt. Akár lemez, akár aluminium felnin van a gumi. A gép felszerelései között megtalálható a műanyag védő- és speciális motorkerékpár befogó készlet is. Ezekkel a keréktárcsát elemeli az asztaltól, így a motor féktárcsáit megvédi az esetleges sérülésektől. További felszereléshez tartozik egy speciális köpenyperem lenyomó is, amely a felnit óvja a peremsérüléstől. A Techroller segédkar nagyban hozzájárul az abroncsok gyors és sérülésmentes le- és felszereléséhez. A defekttűrő gumiabroncsok szerelési munkájánál is jelentős segítséget nyújt a Techroller segédkar. A tömlő nélküli abroncsok felfúvatását a peremre ragasztásnál elősegítő IT tartály jelentős segítséget nyújt. Ha például a két perem túlzottan közel van egymáshoz, akkor a normál fuvatás nem vezet eredményre. Összességében egy gyors, nagy kapacitású és sokoldalú gép, mellyen minden feltétel adott a kiváló munkavégzéshez.

Paraméterek:
- Kerékszélesség: 3" - 12 "
- Kerék átmérő maximális mérete: 1000 mm
- Abroncs átmérő: 10" - 22"
- Dönthető automata torony

Beissbarth Sensomat MS-75 - Teher gumiszerelőgép

Leírás:
Tehergépkocsik és mezőgazdasági járművek szerelésére alkalmas távvezérlésű gép. Mindegy, hogy traktor, teherautó, földmunkagép, tömlős vagy tömlő nélküli az abroncs, a szerelőgép minden esetben megállja a helyét. A berendezés alkalmas aluminium tárcsák és szerelésére, köszönhetően a műanyag peremvédőnek.

Paraméterek:

- Kerék átmérő: 14" - 52 "
- Kerék átmérő maximális mérete: 2300 mm
- Kerék maximális szélessége: 910 mm

TIP-TOP Thermopresse II. - Vulkanizáló gép

Leírás:
A berendezés alkalmas teher és mezőgazdasági gépek abroncsainak vágására. Nyolc fokozatban állítható vágási hőmérséklet, különböző profilú kések és változtatható vágási mélység jellemzik ezt a professzionális gépet. Az általunk elvégzett munkáról vágási bizonylatot állítunk ki.

Forgató, emelő állás - egyedi megrendelésre gyártva

Leírás:
Ebből a változatból mindössze 2 db van Magyarországon!

Paraméterek:
- Maximális teherbírás: 2500 kg
- Emelési magasság: 460 mm
- Padlóba süllyesztett változat, mely a könnyű ráállást segíti
- A járművek megfordítására alkalmas

Motorkerékpár emelő

Paraméterek:
- Valto moto gyári emelők
- Villanyakra emelő
- Szemre emelő
- Teleszkópra emelő
- Függeszthető emelés
- Helyszínen történő kerékkiszereléssel